Personas trabajando en ordenadores portátiles
HET LEVEN BIJ ISRG


Werken bij ISRG betekent het delen van een ruimte waar we sport ademen en werken met gemeenschappelijke waarden die ons maken tot wie we zijn.

ISRG ZIJN

Bij ISRG geloven we dat ons werk een positieve invloed moet hebben op de maatschappij en ons milieu. Daarom delen we waarden waar we trots op zijn.

Gelijke kansen

Eerlijkheid, wederzijds respect en non-discriminatie zijn drie van onze kernwaarden. Ons plan voor gelijke kansen omvat acties die van toepassing zijn op alle afdelingen en niveaus van het bedrijf. We zetten ons ook in voor de opleiding, bijscholing en omscholing van onze werknemers.

Image

Diversiteit en inclusie

Niemand mag achterblijven. We omarmen diversiteit in al haar aspecten en werken actief samen met de belangrijkste verenigingen en organisaties om te werken aan een meer diverse en inclusieve samenleving, die bijdraagt aan het verbeteren van de inzetbaarheid van mensen die het risico lopen op sociale uitsluiting.

Image

Sociale acties en projecten

Een belangrijk onderdeel van onze strategie voor maatschappelijke verantwoordelijkheid richt zich op het bevorderen van de ontwikkeling van transversale projecten waarbij de samenwerking en betrokkenheid van alle teams essentieel is, met projecten zoals Play for Future in samenwerking met Nike, "El Deporte Cambia Vidas" met Foundation Aladina...

Gezond leven

We ademen sport. We leven sportief. En we zijn er dol op.


We stimuleren het beoefenen van sport onder onze medewerkers en werken mee aan een groot aantal sportinitiatieven om onze betrokkenheid bij sport te onderschrijven. Daarnaast hebben we sportfaciliteiten op onze vestiging in Alicante en stellen we het gebruik van het Sprinter Pass - platform beschikbaar voor het hele team.

Image

Wellness & welzijn

Mens sana in corpore sano.


We zetten ons sterk in voor fysiek en emotioneel welzijn in onze teams en stimuleren programma's zoals Mental Health Days, waarbij het belang van fysiek en emotioneel welzijn in alle teams wordt gepromoot door middel van wederzijdse ondersteuning en training voor persoonlijke groei.

Image

Medeverantwoordelijkheid

We bevorderen de verantwoorde uitoefening van persoonlijke, gezins- en werk-privérechten door maatregelen te implementeren zoals het verbeteren van vergunningen en verlof en het bieden van werkflexibiliteit.


Montaña

ONZE VACATURES