Over ons

Voor ons is sporten meer dan alleen lichamelijke beweging. Sport & Adventure brengt mensen samen en verbindt vrienden en familie. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet. Bij Perry kan jij er bij horen. Doorzettingsvermogen en plezier worden gedeeld. Er wordt naar je geluisterd. Je wordt gezien. Je bent onderdeel van het team. Of je in de winkel staat of op kantoor werkt, samen zorgen we dat het maximale resultaat wordt behaald.

Al onze teamleden bezitten dezelfde kernwaarden:

Klantgericht

Resultaatgericht

Discipline

Luisteren

Samenwerken

Energiek

Wij geloven dat je pas echt jezelf kan zijn en je talenten optimaal kan benutten zodra je in een veilige omgeving bent en met respect behandeld wordt, ongeacht onze verschillen. Iedereen is welkom in onze winkels, op kantoor, bij onze evenementen en natuurlijk online!

“Because we believe there is only one world, one life and one body that makes you feel fantastic!”

 

‘Werken bij Perry geeft mij het gevoel dat we een familie zijn. Je bent er voor elkaar. Je strijd met elkaar voor het beste resultaat en je wilt elkaar constant naar het hoogste level brengen. Elke dag zijn we met zijn alle bezig de targets halen. Iedereen is los, zichzelf en weet zijn taken.’  Firman, verkoper Amsterdam Kalverstraat

 

 

Perry happy!

Ondanks dat we graag goed preseteren met z'n allen is het hebben van plezier misschien wel net zo belangrijk. Bij Perry heerst een vertrouwde werkomgeving waarin iedereen open en eerlijk met elkaar om gaat. Het team gevoel, het gevoel dat je met gelijk gestemden bent, met familie, vrienden. Daarnaast houden we regelmatig teamchallanges, benoemen we elke maand een shop of the month en strijden we om hele gave incentives. De laatste grote incentive was een reis naar de Ardenne! Ook wordt er maandelijks iemand genomineerd voor de customer focus award. Het teamlid dat above & beyond voor de klant gaat maakt de meeste kans om te winnen!

Naast het presteren en het hebben van plezier zien we JOU! We zien je talent, je drive en motivatie om verder te komen. We bieden je alle tools om het beste uit jezelf te halen en helpen je om je talenten verder te ontwikkelen. Via de Perry Academy krijg je verschillende training aangeboden zodat jij nooit stil staat in je persoonlijke ontwikkeling. Op zowel professioneel als op persoonlijk vlak. 

Om iedereen fit en gezond te houden stimuleren we onze teamleden om in beweging te blijven. Zo hebben we een fitnessplan, waarbij je korting krijgt op je fitnessabonnement, en een fietsplan, waarbij je korting krijgt op de aanschaf van een nieuwe fiets. Boven op deze extra's bieden we collectieve kortingen op verzekeringen en personeelskorting!

Rondleiding

Benieuwd hoe ons kantoor er uit ziet? Check dan onderstaand filmpje

De Perry Family

Perry maakt samen met Aktiesport deel uit van Sports Unlimited Retail (SUR) en richten zich beide op de verkoop van Sports & Adventure producten met een lifestyle vertaling. Het zijn twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan!

SUR is sinds 1 juli 2021 onderdeel van de Iberian Sports Retail Group. ISRG is één van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje en Portugal onder de naam Sprinter en Sportzone. De JD Sports winkels in Spanje en Portugal vallen eveneens onder ISRG. In totaal heeft ISRG meer dan 6.000 medewerkers. Zij zijn al jaren een belangrijke samenwerkingspartner van JD Sports Fashion, die op zijn beurt een meerderheidsbelang heeft in ISRG. Zowel SUR als ISRG heeft een duidelijke uitgeproken ambitie om de beste te zijn. Samen bundelen we onze krachten om de markt te veroveren!

Is Perry toch niet helemaal voor jou? Dan kun je altijd kijken of Aktiesport of JD Sports nog een mooie vacature voor je heeft!

Werken bij Aktiesport                                  Werken bij JD sports                             

Werken bij Sprinter

Recente vacatures
Locatie:Tilburg Aabe
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Rotterdam Hoogstraat
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Tilburg Aabe
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Eindhoven
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Emmen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Assen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie: Amstelveen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Arnhem
Ben jij dé ideale kandidaat?
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Meld je aan via de onderstaande link en ontvang een bericht zodra er een vacature online komt die voor jou van toepassing is.

Maak job search agent aan

Contact

Sports Unlimited Retail B.V. 
Oosteinderweg 247-B 
1432 AT Aalsmeer

+31 (0)297 330 600

© Copyright 2023 Perry Sport, All right reserved.
Sports Unlimited Retail B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close