Nieuws & Evenementen

Verkoopskills training

Team Groningen heeft de verkoopskills training gehad op gebied van tennis, running en bijverkoop.
Het was een zeer geslaagde avond.

Assistent store manager, Stefan Nauta, zegt: ‘Een training geven is niet alleen leuk om te doen. Het is leuk om als team samen te komen, je deelt de info met je collega's. Met als doel om elkaar sterker te maken en samen de strijd aan te gaan om zoveel mogelijk omzet te scoren! Van stagiaire tot aan storemanager, iedereen steekt van elke training wel iets op. Dat maakt elkaar sterker!!’

Focusdag 2017

Een prachtige dag, op een prachtige locatie. De focusdag begon met een kopje koffie en onzettend veel informatie. Een duidelijk verhaal waarin werd verteld waar we vandaan komen, waar we naar toe gaan en natuurlijk een mooie presentatie van de nieuwe collectie. Na een heerlijke lunch, begon het sportprogramma. Een eigen vorm van Expeditie Robinson waarin iedereen lekker fanatiek meedeed! Zoveel positieve energie is een mooi voorbeeld van een geslaagde Perry Focusdag!

Perry opent flagshipstore in Utrecht

Vorig jaar december is de flagshipstore op de Kalverstraat geopent. Een prachtige winkel die volledig is ingericht naar het nieuwe concept van Perry. Na dit succes, komt er binnenkort een flagshipstore bij! Begin 2018 zal deze worden geopend in het centrum Utrecht! Houd onze websites in de gaten voor meer nieuws over de websites.

Lees meer over onze nieuwe flagship store

Football Clinic @ Leusden!

 

In de football clinic hebben Puma, Adidas en Nike de nieuwe voetbal collectie gepresenteerd. Een dag waarin veel wordt geleerd en zelfs een aantal collega's naar huis gaan met gewonnen voetbalschoenen van Adidas. Een leuke manier om veel kennis op te doen waarmee we klanten nog meer informatie kunnen geven over de producten. Op naar een mooi voetbalseizoen!

Trainingen bij Perry!

 

Training en opleiding staat hoog in het vaandel bij Perry. Zo hebben we algemene trainingen over het optimaliseren van jouw sales skills, trainingen over verschillende productgroepen die we verkopen, maar ook specifieke producttrainingen die door de merken worden aangeboden. Zo zijn er laatst weer een hoop Adidas Boost trainingen, kwartaaltrainingen en trainingen vanuit Puma gegeven. Keep on learning!

Suzanne vertelt over haar stage bij Perry


'En dan is het tijd om stage te lopen… waar ga je dat doen? Ik koos ervoor om dit bij Perry te doen! Ik ben een derdejaarsstudent van de opleiding Small Business and Retail Management en wilde graag stage lopen in een bedrijf die enorm gericht is op retail. In de pas geopende Flagshipstore in Amsterdam zijn nieuwe retail concepten te vinden, dus hoe gaaf is het om met een passie voor Retail in zo een store aan de slag te gaan? Op 8 februari begon mijn nieuwe uitdaging. Een paar dagen voordat mijn stage begon zat er een attent kaartje in de brievenbus. Dit kaartje gaf mij een welkom gevoel, hierdoor had ik nog meer zin in mijn nieuwe uitdaging. Op mijn eerste werkdag werd ik direct open en hartelijk ontvangen door mijn nieuwe collega’s. Ik kreeg een rondleiding en werd voorgesteld aan alle afdelingen.'

'Ik ben voornamelijk in de Flagshipstore werkzaam, aangezien hier mijn onderzoek plaatsvindt. Het onderzoek is gericht op het verhogen van de Shopability in de Perry op de Kalverstraat. Het uitgangspunt van het onderzoek is gebaseerd op de Trylikes paaltjes die verspreidt staan in de winkel. Bezoekers kunnen door middel van een duimpje omhoog of omlaag stemmen. Uit de verzamelde data van deze Trylikes ben ik diepgaan aan het zoeken. Dit doe ik door middel van het afnemen van interviews in de Flagshipstore onder de bezoekers. Hierbij krijg ik gehele medewerking van het team! Dit zorgt voor een enorm teamgevoel. Daarnaast ga ik op pad voor concurrentiebezoeken, loop ik mee op kantoor met verschillende afdelingen en krijg ik de vrijheid om mijzelf te ontwikkelen. Perry staat voor ‘’Keep Moving’’ en dit is ook te zien in de vrijheid die ik krijg, waarbij vooruitgang en ontwikkeling centraal wordt gezet. Mijn laatste maand van mijn stage is ingegaan. Hoe zin ik had in deze nieuwe uitdaging, hoe snel het ook weer voorbij is. Dit zegt natuurlijk iets over hoe erg ik het naar mijn zin heb. Als ik terug kijk op de afgelopen maanden heb ik al ontzettend veel geleerd. Ook de laatste maand wil ik alles uit mijn stage halen, zodat ik straks met een voldaan gevoel kan terug kijken op deze interessante, leuke, leerzame en vooral gezellige periode!'

- Suzanne Keijzer, stagiaire sales bij Perry Kalverstraat

Flagshipstore @ Amsterdam Kalverstraat

Op 3 december is op de Kalverstraat onze nieuwste Flagshipstore geopend. In deze winkel hangen de mooiste merken en de beste producten; een leuke plek om te winkelen én te werken! Kijk bij de vacatures of er nog leuke vacatures zijn bij Perry Kalverstraat of een ander mooi filiaal.

#KEEPMOVINGTOUR Olympic Running Clinic

Perry organiseerde in samenwerking met ASICS een Olympic Running Clinic. Deze clinic werd gegeven door Olympisch atleet Robert Lathouwers. Na een stevige warming-up kon het serieuze hardloopwerk pas echt beginnen. Robert bracht met zijn bak aan ervaring de looptechniek van de groep naar de ‘next level’. Pittig, maar de deelnemers, onze medewerkers van Perry en nieuwe fanatics, weerden zich kranig. Zie ze eens gaan!

#KEEPMOVINGTOUR Interval Duo Challenge

Runningschoenen aan en gaan! Perry organiseerde in samenwerking met adidas en Stadswild een Interval Duo Challenge op de Kop van Java. Opererend in duo’s werd er héél hard gerend, heen en weer. Alsof hun leven ervan afhingen. Na vijf kilometer in de benen stond de groep een welverdiende versnapering te wachten.

Behind the scenes

The finish is not the end. Soms moet je afzien en zweten om dubbel zo sterk terug te komen. Vandaar onze campagne ‘Restart’. De fotografie laat sporters zien die bereid zijn om door de pijngrens te gaan voor het bereiken van een groter doel. Hoe het er tijdens de fotoshoot aan toeging, zie je in deze behind the scenes-video.

Beachvolley!

Naast werk is er natuurlijk ook tijd voor spanning. Even achter het bureau vandaan. Daarom wordt er regelmatig een toernooi georganiseerd. Dit keer trok het kantoorpersoneel massaal naar het strand. Niet om te zonnebaden, maar voor een heus beachvolleybaltoernooi. Met de voeten in het zand werden korte, dynamische wedstrijden gespeeld. En ja, het ging er fanatiek aan toe!

Recente vacatures
Locatie:Amsterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Utrecht
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Nijmegen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Nijmegen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Nijmegen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amstelveen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Tilburg
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amsterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Meld je aan via de onderstaande link en ontvang een bericht zodra er een vacature online komt die voor jou van toepassing is.

Maak job search agent aan

Contact

Sports Unlimited Retail B.V. 
Oosteinderweg 247-B 
1432 AT Aalsmeer

+31 (0)297 330 600

© Copyright 2018 Perry Sport, All right reserved.
Aktiesport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close