Paasbattle 2021

Door: Zonneveld 14-4-2021

Categorie├źn
:
Nieuws Perrysport,

Het was weer zo ver. Een Battle zoals we ze graag zien. Per Regio. 1 winnaar. de strijd gigantisch. Ondersteund met een heerlijke tool: 2e 50% op alles.

Alle teams in het zuiden de strijd hard met elkaar aan gegaan. Vrijdag ging de dag winst naar team Dordrecht. Zaterdag ging er een schepje bovenop. De dagzege ging naar team Breda. De uiteindelijke totaalzege werd maandag beslist. Dit team behaalde zaterdag al zeer knappe indexen met aar maandag gingen zij pas ECHT los.... Ongekende klasse werd geleverd door team DEN BOSCH. Gefeliciteerd team!

De WZWWZDB (Wij Zijn West Wij Zijn De Beste) REGIO vol gas van start met de Weekendbattle. Team Gouda pakte na de eerste dag meteen een mega voorsprong op de vrijdag. De teams Kalverstraat, Den Haag, Amstelveen en Overtoom ging vol in de achtervolging op de zaterdag en de Paasmaandag. Team Gouda werd wel ongerust, maar dit zette het Team in Gouda alleen maar nog meer op scherp. En met onze topper Julian Beaumont als extra hulp uit Den Haag pakte team Gouda de overwinning!! Gaan ze met de nieuwe weekend deal voor de 2e op een rij of knalt er een ander team overheen in de regio?