joining forces

PERRY X AKTIESPORT X SPRINTER

Sports Unlimited Retail BV, waaronder Perry Sport en Aktiesport vallen, is sinds 1 juli 2021 samengegaan met de Iberian Sports Retail Group (ISRG). ISRG is één van de grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje, Portugal en Nederland en webshops in Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk. Onder ISRG vallen JD, Sprinter, Sportzone, Perry Sport, Aktiesport, Bodytone, Deportvillage en Size. Het gezamenlijke doel van de groep is om de beste omnichannel retailer in sportartikelen van Europa te worden.


Sinds februari 2023 bundelen Perry Sport, Aktiesport en Sprinter hun krachten om voor jou het breedste assortiment aan sport- en lifestyle artikelen van de tofste merken samen te stellen en jou de beste sportervaring te bieden.

Perry, Aktiesport & Sprinter slaan de handen ineen met een nog breder assortiment te voorzien van de coolste merken en jouw sportbeleving naar een hoger niveau te tillen met:

  • 50+ sporten
  • 100+ merken
  • 500+ winkels
  • 12.000+ collega’s
  • 100% passie voor sport

Binnen ons sportieve werkveld werken we hard om onze ambities waar te maken. Om groei binnen onze internationale omgeving te faciliteren bieden wij onze teamleden talloze ontwikkelingsmogelijkheden. Benieuwd naar de kansen en voordelen?

Berg