#BETTERTOGETHER

We zijn #ISRG

Bij ISRG houden we ons bezig met de detailhandel in sport- en vrijetijdskleding, accessoires en sportartikelen. We bieden een uitstekende service in onze winkels en e-commerce, met producten van hoge kwaliteit, persoonlijk advies en een innovatieve winkelervaring.

Daarnaast nemen we de verantwoordelijkheid om een positieve impact op de maatschappij en ons milieu te genereren.

We zijn momenteel aanwezig in Spanje, Portugal, Andorra en Nederland via verschillende merken zoals Sprinter, JD, Sport Zone, Size?, Bodytone, Deporvillage, Perry en Aktiesport. We hebben meer dan 475 fysieke winkels en een team van meer dan 12.000 mensen.Merken die onze groep vormen

SPRINTER

De winkel voor iedereen met een passie voor sport. De 200 fysieke winkels en de online shop hebben alles wat liefhebbers van hardlopen, fitness, wielrennen en athleisure nodig hebben.

In de winkels vind je merken zoals Nike, Adidas of Reebok en ook eigen merken zoals Up, Silver of Team Quest.

JD SPORTS

JD Sports is het leidende bedrijf van urban style dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, exclusiviteit, vertrouwen en stijl.

JD combineert het beste van fysieke en digitale handel om dichter bij zijn klanten te staan en biedt topmerken zoals Nike, Adidas of The North Face en eigen merken zoals Pink Soda of Supply&Demand.

SPORT ZONE

Sport Zone is een toonaangevende multi-merk retailer in sport die een breed assortiment van kleding, schoenen, accessoires en materiaal voor verschillende sporten aanbiedt. Het bedrijf is vooral actief in Portugal.

SIZE?

Size? is opgericht in 2000 en is gespecialiseerd in het leveren van de beste producten van topmerken in schoenen, kleding en accessoires. In eerste instantie opgericht om meer innovatieve productcollecties te testen voordat ze op de massamarkt geïntroduceerd werden via het merk JD, is het aanbod van Size? uitgegroeid tot een eigen lijst met exclusieve productlanceringen die over de hele wereld zeer gewild zijn.

DEPORVILLAGE

Deporvillage is een van de toonaangevende online aanbieders van gespecialiseerde sportartikelen in Europa. Na de lancering in Spanje in 2010 heeft het platform een razendsnelle internationale expansie doorgemaakt, met bestellingen in meer dan 100 landen. Deporvillage heeft onlangs zijn eerste fysieke winkel geopend en deze groei zal zich voortzetten.

BODYTONE

Bodytone is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de productie en de verkoop van B2B/B2C-fitnessaparatuur. Geboren in Murcia (Spanje), met het doel om fitnessapparatuur te leveren aan sportcentra. In de afgelopen jaren is het uitgebreid naar de Home Fitness-lijn, dat mensen in staat stelt om te kunnen sporten in elke hoek van hun huis.

SPORTS UNLIMITED RETAIL

SUR beheert de merken Perry Sports en Aktiesport in Nederland.

ONZE VACATURES