Nieuws & Evenementen

Focus Dag 2018

Ben jij ook op zoek naar een leuke baan binnen de dynamische werkomgeving van sport retail? Kijk dan nu verder onder het kopje 'vacatures'!Het was een aangenaam contrast: in de natuurrijke, zonovergoten omgeving nét buiten Nunspeet kwam afgelopen maandag het Store Management bijeen voor Focusdag 2018.

‘s Ochtends namen sprekers van verschillende afdelingen binnen het bedrijf, op luchtige (soms zelfs feestelijke) manier de afgelopen én de komende zes maanden Perry met je door. De boodschap is duidelijk: ‘er is reden om positief te zijn, maar we zijn realistisch en blijven doelgericht!’. Dat de zaal zich betrokken voelde, bleek o.a. uit de bewonderende ‘ooh’s en ‘aah’s toen de najaarscollectie werd getoond. En anders wel uit de staande ovatie die minutenlang na de presentaties voortduurde.

Na de uitgebreide lunch was het gedaan met het stilzitten. In gemixte teams met onze broeders en zusters van Aktiesport, streden we de hele middag sportief om een nog onbekende maar felbegeerde hoofdprijs. Al snel bleek dat er maar één tactiek de juiste was: teamwork. Voor alle onderdelen was je afhankelijk van het succes van je medespelers. En wanneer je geblinddoekt over een hindernisbaan moet, leer je vertrouwen op de aanwijzingen van je collega’s. Zélfs als je die pas vanochtend hebt ontmoet.

Eind van de middag sloten we af met een méér dan verdiende borrel. Moe, voldaan, een stuk wijzer en nog nagenietend, weten alle deelnemers waar de focus op ligt. Voor nu huiswaarts, en tot op het volgende evenement!

Kijk mee tijdens de opening van de gloednieuwe Flagship Store in Rotterdam!

Flagship Store Kalverstraat

Een kijkje bij Flagshipstore Utrecht

Onze nieuwste Flagship Store in Utrecht beschikt over een unieke Experience Box. De Experience Box bestaat uit een hip concept waarin klanten hun kleding kunnen laten personaliseren. Niks is te gek, want vanuit daar worden ook geweldige events, trainingen en try outs georganiseerd. Een coole city run, yoga sessie of cross-fit workout, het kan allemaal.

Reebok incentive

Het harde werk van het team van Perry Sport Eindhoven kon niet onopgemerkt blijven.
Reebok heeft hun prestaties beloond met een geheel verzorgd uitje naar Escape Room:
Prison Island. Daarna hebben ze nog gezellig een hapje gegeten. Gefeliciteerd, toppers!

Perry Adventuredag

Adventuredag, een moment waarin alle adventure experts een presentatie krijgt over de nieuwe collectie outdour.

Zonnetje: CHECK
Aangenaam temperatuurtje: CHECK
Heerlijk eten: CHECK
Gezellige mensen: CHECK

 

Party

Steph en Keph onze huis DJ's kwamen een voorproefje draaien op kantoor. Zij zullen de grandopenings tot een succes brengen.

Verkoopskills training

Team Groningen heeft de verkoopskills training gehad op gebied van tennis, running en bijverkoop.
Het was een zeer geslaagde avond.

Assistent store manager, Stefan Nauta, zegt: ‘Een training geven is niet alleen leuk om te doen. Het is leuk om als team samen te komen, je deelt de info met je collega's. Met als doel om elkaar sterker te maken en samen de strijd aan te gaan om zoveel mogelijk omzet te scoren! Van stagiaire tot aan storemanager, iedereen steekt van elke training wel iets op. Dat maakt elkaar sterker!!’

Perry opent flagshipstore in Utrecht

Vorig jaar december is de flagshipstore op de Kalverstraat geopent. Een prachtige winkel die volledig is ingericht naar het nieuwe concept van Perry. Na dit succes, komt er binnenkort een flagshipstore bij! Begin 2018 zal deze worden geopend in het centrum Utrecht! Houd onze websites in de gaten voor meer nieuws over de websites.

Lees meer over onze nieuwe flagship store

Football Clinic @ Leusden!

 

In de football clinic hebben Puma, Adidas en Nike de nieuwe voetbal collectie gepresenteerd. Een dag waarin veel wordt geleerd en zelfs een aantal collega's naar huis gaan met gewonnen voetbalschoenen van Adidas. Een leuke manier om veel kennis op te doen waarmee we klanten nog meer informatie kunnen geven over de producten. Op naar een mooi voetbalseizoen!

Trainingen bij Perry!

 

Training en opleiding staat hoog in het vaandel bij Perry. Zo hebben we algemene trainingen over het optimaliseren van jouw sales skills, trainingen over verschillende productgroepen die we verkopen, maar ook specifieke producttrainingen die door de merken worden aangeboden. Zo zijn er laatst weer een hoop Adidas Boost trainingen, kwartaaltrainingen en trainingen vanuit Puma gegeven. Keep on learning!

Suzanne vertelt over haar stage bij Perry


'En dan is het tijd om stage te lopen… waar ga je dat doen? Ik koos ervoor om dit bij Perry te doen! Ik ben een derdejaarsstudent van de opleiding Small Business and Retail Management en wilde graag stage lopen in een bedrijf die enorm gericht is op retail. In de pas geopende Flagshipstore in Amsterdam zijn nieuwe retail concepten te vinden, dus hoe gaaf is het om met een passie voor Retail in zo een store aan de slag te gaan? Op 8 februari begon mijn nieuwe uitdaging. Een paar dagen voordat mijn stage begon zat er een attent kaartje in de brievenbus. Dit kaartje gaf mij een welkom gevoel, hierdoor had ik nog meer zin in mijn nieuwe uitdaging. Op mijn eerste werkdag werd ik direct open en hartelijk ontvangen door mijn nieuwe collega’s. Ik kreeg een rondleiding en werd voorgesteld aan alle afdelingen.'

'Ik ben voornamelijk in de Flagshipstore werkzaam, aangezien hier mijn onderzoek plaatsvindt. Het onderzoek is gericht op het verhogen van de Shopability in de Perry op de Kalverstraat. Het uitgangspunt van het onderzoek is gebaseerd op de Trylikes paaltjes die verspreidt staan in de winkel. Bezoekers kunnen door middel van een duimpje omhoog of omlaag stemmen. Uit de verzamelde data van deze Trylikes ben ik diepgaan aan het zoeken. Dit doe ik door middel van het afnemen van interviews in de Flagshipstore onder de bezoekers. Hierbij krijg ik gehele medewerking van het team! Dit zorgt voor een enorm teamgevoel. Daarnaast ga ik op pad voor concurrentiebezoeken, loop ik mee op kantoor met verschillende afdelingen en krijg ik de vrijheid om mijzelf te ontwikkelen. Perry staat voor ‘’Keep Moving’’ en dit is ook te zien in de vrijheid die ik krijg, waarbij vooruitgang en ontwikkeling centraal wordt gezet. Mijn laatste maand van mijn stage is ingegaan. Hoe zin ik had in deze nieuwe uitdaging, hoe snel het ook weer voorbij is. Dit zegt natuurlijk iets over hoe erg ik het naar mijn zin heb. Als ik terug kijk op de afgelopen maanden heb ik al ontzettend veel geleerd. Ook de laatste maand wil ik alles uit mijn stage halen, zodat ik straks met een voldaan gevoel kan terug kijken op deze interessante, leuke, leerzame en vooral gezellige periode!'

- Suzanne Keijzer, stagiaire sales bij Perry Kalverstraat

Recente vacatures
Locatie:Hilversum
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Middelburg
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Zwolle
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amsterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Aalsmeer
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Hilversum
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Aalsmeer
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Groningen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Meld je aan via de onderstaande link en ontvang een bericht zodra er een vacature online komt die voor jou van toepassing is.

Maak job search agent aan

Contact

Sports Unlimited Retail B.V. 
Oosteinderweg 247-B 
1432 AT Aalsmeer

+31 (0)297 330 600

© Copyright 2018 Perry Sport, All right reserved.
Aktiesport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close