Nieuws & Evenementen

Running Experts

Team Perry Sport is klaar voor het Running seizoen!

Gister zijn onze Running Experts door adidas, ASICS EMEA en Nike op de hoogte gebracht van de nieuwste snufjes op running gebied en hebben ze zelfs de schoenen getest tijdens de verschillende clinics. Zowel de merken als de deelnemers, bedankt voor jullie energieke inzet en bijdrage!

PERRY LOOPT VOOR 3FM SERIOUS REQUEST

Red levens, join the lifeline. Keep moving!

Op diverse locaties in het land organiseert Perry een sponsorloop voor 3FM Serious Request. Hierbij richt Perry zich op zowel hardlopers als wandelaars. Perry wil iedereen enthousiast maken om nieuwe dingen te proberen, grenzen te verleggen en te bewegen. En hoe beter in beweging te komen dan voor de goede doelen van 3FM Serious Request? Perry hoopt met deze gezamenlijke actie een flink bedrag op te halen.

Meerdere Perry filialen verdeeld door het land en het hoofdkantoor zetten een parcours uit voor hardlopers (1km) en voor wandelaars (0,5km) waarbij we deelnemers uitdagen zo veel mogelijk rondes te lopen. Perry sponsort €0,50 voor elke kilometer bij de hardlopers en €1,- voor elke kilometer bij de wandelaars. Alle deelnemers betalen €4,- inschrijfgeld. Een rekenvoorbeeld: een hardloper die 6 kilometer loopt, heeft  €7,- bij elkaar gelopen voor Serious Request (€4,- plus 6 x €0,5). Op 23 december lopen we vanuit onze Flagshipstore in Utrecht de 3FM DJ’s tegemoet met de cheque met daarop het eindbedrag wat door alle Perry’s gezamelijk is opgehaald.

Aanmelden? Schrijf je dan snel in via perrysport.nl/events.

PERRY, #KEEPMOVING

 

 

Werken vanuit het buitenland