Over ons

Voor ons is sporten meer dan alleen lichamelijke beweging. Sport & Adventure brengt mensen samen en verbindt vrienden en familie. Doorzettingsvermogen en plezier worden gedeeld. 
Dat is precies wat ook bij ons op de werkvloer gebeurd. Werken bij Perry betekent dat je samen hetzelfde doel nastreeft. Je bent onderdeel van het team. Of je in de winkel staat of op kantoor werkt, samen zorgen we dat het maximale resultaat wordt behaald.

We bieden een vertrouwde werkomgeving waarin collega’s om elkaar geven en helpen. We bieden begeleiding om het beste uit jezelf te halen en helpen je om je talenten verder te ontwikkelen. Via de Perry Academy krijg je verschillende training aangeboden, hierdoor blijf je altijd groeien. Op zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Daarbij maak je met jouw team kans op gave incentives, krijg je personeelskorting op de gehele collectie en kom je te werken met de leukste collega’s!  

‘Werken bij Perry geeft mij het gevoel dat we een familie zijn. Je bent er voor elkaar. Je strijd met elkaar voor het beste resultaat en je wilt elkaar constant naar het hoogste level brengen. Elke dag zijn we met zijn alle bezig de targets halen. Iedereen is los, zichzelf en weet zijn taken.’  Firman, verkoper Amsterdam Kalverstraat

Wij bieden een unieke mix van Sport & Adventure. Ons aanbod is een combinatie van leading brands als Nike, Adidas en Fjällräven én onze eigen merken Wildebeast, Spex en INQ. Hiermee zorgen wij voor de beste uitrusting, zodat iedereen onbezorgd kan genieten van sport en avontuur.  

perry ardennen

Al onze talenten bezitten dezelfde kernwaarden:

  • Klantgericht
  • Resultaatgericht
  • Discipline
  • Luisteren
  • Samenwerken
  • Energiek

perry assen

Is Perry toch niet helemaal voor jou? Dan kun je altijd kijken of Aktiesport of JD nog een mooie vacature voor je heeft!

Werken bij Aktiesport                                    Werken bij JD

Recente vacatures
Locatie:Omgeving Nijmegen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Leiden
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Utrecht
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Enschede
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amstelveen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Enschede
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Amsterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Aalsmeer
Ben jij dé ideale kandidaat?
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Meld je aan via de onderstaande link en ontvang een bericht zodra er een vacature online komt die voor jou van toepassing is.

Maak job search agent aan

Contact

Sports Unlimited Retail B.V. 
Oosteinderweg 247-B 
1432 AT Aalsmeer

+31 (0)297 330 600

© Copyright 2020 Perry Sport, All right reserved.
Aktiesport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close