Stagelopen bij Perry

Ben jij het toekomstige verkooptalent, omdat je op dit moment een opleiding richting verkoop of Sport & Bewegen volgt? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

We hebben accreditaties voor de opleidingen Assistent verkoop (Niv 1), Verkoper (Niv 2), Verkoopspecialist (Niv 3) en Manager Retail (Niv 4). Je wordt vanaf dag 1 opgenomen in het team, je krijgt een kijkje achter de schermen en we leren je alles op het gebied van klantenservice en verkopen. Met je stage bij Perry ben je altijd in beweging. Je groeit op zowel professioneel als op persoonlijk gebied.  

BOL Stage

Om de kwaliteit van onze stages te waarborgen zijn al onze Store Managers gecertificeerd en getraind. Zo kunnen ze jou tijdens je stage periode zo goed mogelijk begeleiden. Je stage biedt je uniek inzicht in waar jij een passie voor hebt. Daarom bieden we jou verschillende tools die jou verder helpen in je ontwikkeling. Samen met de Store Manager en het team werk jij tijdens je stage hard om je skills te verbeteren op de werkvloer. Naast de opdrachten die je vanuit school moet doen geven we je extra trainingen en kennis mee. Zo nemen we je mee in onze bedrijfsdoelstellingen en onze cultuur aan de hand van een webinar die je kan bijwonen. Daarnaast bieden wij extra salestraingingen vanuit onze academy en online trainingen/drillsters om jouw kennis uit te breiden en up-to-date te houden.

Naast wat we voor je kunnen betekenen tijdens je stageperiode bieden we je ook toekomstperspectief. Je hebt tijdens en na je stage een grote kans op een vaste aanstelling binnen een van onze teams. Ook zien we je inzet tijdens je stage. We zien het liever niet als extra handjes. We waarderen dat je er bent en dat jij investeert in jezelf door deze stage. Daarom bieden wij een stagevergoeding aan. Verzeker jezelf dus snel van een stage bij Perry en verdien €1,50,- per uur!

Stagebedrijf Retail 2020: Perry Nijmegen

Afgelopen jaar is voor veel bedrijven een grote uitdaging geweest. Ondanks deze uitdaging zijn een hoop dingen voor ons gewoon door gegaan. Zo ook het opleiden van stagiairs. Daarom zijn we extra trots op de prijs die door het S-BB is uitgerijkt aan onze Store Manager in Nijmegen: Jeroen Frehe. Samen met zijn team heeft hij zich hard gemaakt voor de stagiairs zodat zij ondanks de sluiting van de winkels, toch hun stageopdrachten konden doen en zichzelf konden blijven ontwikkelen. Benieuwd hoe? Check het filmpje van het S-BB hieronder. 

Stage op kantoor

Op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? Bij ons op kantoor in Aalsmeer zijn we altijd op zoek naar aanstormende talenten. Of je op de afdeling Marketing, HR, Finance of Buying stage loopt: bij ons kun je veel leren en sta je nooit stil in je ontwikkeling. Je leert ons van dichtbij kennen. Je komt in contact met verschillende afdelingen en disciplines, merken en collega’s. Zo zorgen we samen dat jij jezelf klaarstoomt voor de periode na je studie. 

“Je loopt eigenlijk stage bij twee organisaties. Er zijn twee ketens waar je af en toe tussen moet schakelen en waarbij je mee kan kijken. Dit is diverser dan bij een andere organisatie.”

Vacatures

Recente vacatures
Locatie:Leiden
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Emmen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Den Bosch
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Leiden
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Tilburg Aabe
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Arnhem
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Aalsmeer
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Breda
Ben jij dé ideale kandidaat?
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Meld je aan via de onderstaande link en ontvang een bericht zodra er een vacature online komt die voor jou van toepassing is.

Maak job search agent aan

Contact

Sports Unlimited Retail B.V. 
Oosteinderweg 247-B 
1432 AT Aalsmeer

+31 (0)297 330 600

© Copyright 2023 Perry Sport, All right reserved.
Sports Unlimited Retail B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close