Stage en BBL plekken

Ben jij het toekomstige verkooptalent, omdat je op dit moment een opleiding richting verkoop of Sport & Bewegen volgt? Dan zijn wij ook op zoek naar jou! 

In onze winkels begeleiden we BOL stagiaires en BBL studenten graag. Stage lopen bij Perry betekent dat je altijd in beweging bent. Je wordt opgenomen in het team en je krijgt een kijkje achter de schermen. Jouw positie in de winkel wordt gewaardeerd en je collega's worden je vrienden. Je bent onmisbaar. De (Assistent) Store Manager leert je alles wat je moet weten om je stage goed te kunnen doorlopen. Samen zorgen jullie dat alle opdrachten worden vervuld en werken jullie aan jouw toekomst!

Naast alle schoolopdrachten, leer je bij Perry nog veel meer. Je leert onder andere hoe je het beste een klant kunt aanspreken en hoe je een succesvol verkoopgesprek houdt. Daarnaast leer je bij ons alles over de nieuwste producten van o.a. Nike, Adidas en The North Face.

Een stage of BBL plek bij ons betekent dat je altijd een mooie herinnering hebt. Het is een periode waar positief op terug gekeken wordt. Een periode waarin je veel leert en waar collega’s aanvoelen als familie. Het is een tijd die je niet snel vergeet. En misschien, heb je na je stage of BBL periode gelijk je eerste echte baan te pakken! 

Heb jij een passie voor sport of adventure en krijg je energie van klantencontact? Dan nodigen wij jou graag uit in de wereld van Perry!

Vacatures

Stage op kantoor

Op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? Bij ons op kantoor in Aalsmeer zijn we altijd op zoek naar aanstormende talenten. Of je op de afdeling Marketing, HR, Finance of Buying stage loopt: bij ons kun je veel leren en sta je nooit stil in je ontwikkeling. Je leert ons van dichtbij kennen. Je komt in contact met verschillende afdelingen en disciplines, merken en collega’s. Zo zorgen we samen dat jij jezelf klaarstoomt voor de periode na je studie. 

“Je loopt eigenlijk stage bij twee organisaties. Er zijn twee ketens waar je af en toe tussen moet schakelen en waarbij je mee kan kijken. Dit is diverser dan bij een andere organisatie.”

Vacatures

Perry Tilburg
Recente vacatures
Locatie:Nieuwegein
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Tilburg Aabe
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Groningen
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Roosendaal
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Aalsmeer
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Aalsmeer
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Rotterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Locatie:Rotterdam
Ben jij dé ideale kandidaat?
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Meld je aan via de onderstaande link en ontvang een bericht zodra er een vacature online komt die voor jou van toepassing is.

Maak job search agent aan

Contact

Sports Unlimited Retail B.V. 
Oosteinderweg 247-B 
1432 AT Aalsmeer

+31 (0)297 330 600

© Copyright 2021 Perry Sport, All right reserved.
Aktiesport gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close